ЛЕЧЕНИЕ НА ПРЕКОМЕРНОТО ИЗПОТЯВАНЕ И МИРИЗМАТА НА

ПОДМИШНИЦИТЕ С miraDry®


Повече от 30 000 пациенти по света (САЩ, Европа и Средния Изток) припознаха технологията miraDry® като единствения начин за справяне с прекомерното потене.

КАК РАБОТИ miraDry®


 

Уредът miraDry произвежда електромагнитна енергия, подобна на тази в микровълновите фурни, която изпарява и абсорбира потните жлези на подмишниците. Правилното третиране на изпотяването на подмишниците се състои в нагряване на слоя между кожата и мастната тъкан, където се намират потните жлези, докато те не се изпарят и не изчезнат, без това да се отразява на кожата, мастните и мускулните тъкани.

Лечението с miraDry® предоставя моментални и дълготрайни резултати, които драстично променят живота на хора, страдащи от прекомерно потене. Зад напредналото медицинско решение на проблема стоят години научни изследвания, технологично развитие и повече от 30 000 пациенти, подложили се на процедурата, по целия свят.

miraDry® е забележителен медицински уред, първи по рода си в света и напълно безопасен, клинично тестван и одобрен от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) в САЩ. Иновативна технология, която елиминира прекомерното изпотяване на подмишниците. Това лечение се счита за ефективна и уникална алтернатива, ако търсите перманентно решение за премахване на потенето на подмишниците.

How_it_works_1

След като се приложи местна упойка и пациентът е готов за процедурата, лекарят поставя машинката директно върху кожата и я наглася по предварително поставения върху подмишницата шаблон.

How_it_works_2

След това активира машинката и започва да третира зоната. Ще почувствате леко всмукване, тъй като кожата и жлезите се извеждат на повърхността за оптимални резултати.

How_it_works_3

Най-накрая, miraDry® енергията се прилага, за да унищожи потните и мирисните жлези. Вашата кожа е защитена посредством охлаждане по време на цялата процедура.

 

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ПРЕКОМЕРНО ИЗПОТЯВАНЕ miraDry®:


 

✔ Повече от 30 000 пациенти се сбогуваха с прекомерното изпотяване на подмишниците, наречено аксиларна хиперхидроза

✔ Лечението редуцира прекомерното изпотяване на подмишниците с 80-90%

✔ Резултатите от процедурата са моментални

✔ Драстично намалява миризмата причинена от прекомерното изпотяване

✔ Процедурата е безболезнена

✔ Разтваря и изпарява потните жлези в подмишниците

✔ Не засяга кожата, мастните и мускулните тъкани

✔ Безопасно, клинично тествано и одобрено от Агенцията за контрол на храните и лекарствата

✔ Международната общност по хиперхидроза  препоръчва miraDy като дълготрайното решение срещу прекомерното изпотяване на подмишниците

ПРЕПОРЪКИ ОТ ПАЦИЕНТИ

ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛАТИ С miraDry®


 

 
before_fpo

Преди miraDry®

after_fpo

След miraDry®

 
КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЕ ПРОЦЕДУРАТА?
Процедурата, извършвана под местна упойка, трае приблизително 60-75 минути в зависимост от големината на третираната зона.

ТРЯБВА ЛИ ДА СПЯ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?
След извършване на процедурата miraDry® пациентът може веднага да се върне към ежедневните си занимания. Препоръчително е да не се извършват тежки физически упражнения 24 часа след процедурата и да се направи контролна визита месец и половина след нея.

ПРИЛАГА ЛИ СЕ АНЕСТЕЗИЯ?
Процедурата се извършва под местна упойка.

ПРЕДИЗВИКВА ЛИ СЪНЛИВОСТ?
Treatment does not cause drowsiness.

Процедурата не предизвиква сънливост. Пациентът може да почувства повишена чувствителност в третираната зона, която постепенно изчезва.

ПРЕДИЗВИКВА ЛИ СЪНЛИВОСТ?
Вероятно лекарят ще предпише медикаменти срещу подуване и леки болкоуспокоителни и ще посъветва прилагането на студени компреси през първите няколко дни за намаляване на отока. .

©2018Clinica Liberty България. Всички права запазени. Designed By digitalAURA.eu

Search