ЛЕЧЕНИЕ НА ПРЕКОМЕРНОТО ИЗПОТЯВАНЕ

НА ДЛАНИТЕ И СТЪПАЛАТА С PalmaDry®


PalmaDry® е достъпен в Clínica Liberty България.
Революционно лечение, което елиминира прекомерното изпотяване на дланите и стъпалата.

КАКВО Е ЙОНОФОРЕЗА?


 

Хиперхидрозата на дланите и стъпалата е една от най-трудните за третиране, тъй като засяга части на тялото, които постоянно използваме.

Прекомерното изпотяване на крайниците може значително да промени ежедневието ни – едно обикновено ръкостискане е сериозен проблем за някои хора. Едно от решенията, които предлагаме в Clínica Liberty, е немски уред, който обединява опита на специалисти с най-напредналата медицинска технология – palmaDry®.

IMG_3417-2

PalmaDry® улеснява придвижването на молекули в кожата под влиянието на електрически ток, който може да бъде постоянен или променлив.

IMG_3371-2

Този вид процедура използва водата като проводник на електрическия ток, който мобилизира натриевите йони в частите от тялото, потопени във вода.

IMG_3391-2

Необходимо е процедурата да се извършва по 15 минути всеки ден в продължение на около две седмици.

 

КАК РАБОТИ PalmaDry®


 

PalmaDry® е уред, който се бори с хиперхидрозата на длани и стъпала, използвайки метода йонофореза – преминаване на електрически ток през кожата. Йонофорезата улеснява придвижването на молекули в кожата под влиянието на електрически ток, който може да бъде постоянен или променлив. Този тип лечение използва обикновена вода като средство за трансмисия на електрическия ток, който мобилизира натриевите йони в частите от тялото, потопени във вода. Тази процедура възпрепятства функционирането на потните жлези. Пациентът изпитва значително намаляване на изпотяването след 10-15 сесии с palmaDry®. Необходимо е процедурата да се извършва по 15 минути всеки ден в продължение на около две седмици. След 10-15 процедури се достига нормална степен на изпотяване и овлажняването на кожата се нормализира. След този момент интервалите между процедурите се удължават постепенно по лекарско предписание. За да бъде ефективно лечението, указанията трябва да бъдат стриктно спазвани. При закупуването на уреда за йонофореза ще получите наръчник с указания, които трябва да спазвате, а при съмнения – да се свържете със специалист, който ще отговори на всичките Ви въпроси, възникнали по време на лечението.

ПРЕПОРЪКИ ОТ ПАЦИЕНТИ

©2018Clinica Liberty България. Всички права запазени. Designed By digitalAURA.eu

Search