ПЪРВИЯТ ЦЕНТЪР, СПЕЦИАЛИЗИРАН В ЛЕЧЕНИЕТО НА ПРЕКОМЕРНО ИЗПОТЯВАНЕ НА ПОДМИШНИЦИ, ДЛАНИ И СТЪПАЛА С miraDry® И palmaDry®


ПЪРВИЯТ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАН В ЛЕЧЕНИЕТО НА ПРЕКОМЕРНО ИЗПОТЯВАНЕ НА ПОДМИШНИЦИ, ДЛАНИ И СТЪПАЛА С ТЕХНОЛОГИИТЕ miraDry® И palmaDry®

Ние познаваме и разбираме дълбочината на причините и последствията от прекомерното изпотяване. Нашата философия се базира/основава на предлагането на решения, които подобряват живота на нашите пациенти, защото ние разбираме дискомфорта, който те изпитват всеки ден.

Ние предлагаме най-иновативното лечение и решение на проблема с прекомерното изпотяване и неприятната миризма на подмишниците с иновативната технология miraDry, единствената ефективна алтернатива на скъпите и краткотрайни методи като инжекциите с Botox. Също така, ние предлагаме  дълготрайно решение на прекомерното изпотяване на дланите и стъпалата – palmaDry – уред за домашна употреба, използващ йонофореза, който помага да имате сухи длани и стъпала със само две процедури на седмица. Преди всяка процедура ние провеждаме подробни тестове, за да се уверим, че страдате от хиперхидроза, и да преминем към прилагане на нашите методи срещу прекомерното изпотяване.

Нашата цел е да предложим персонално решение за всеки пациент, коректно диагностициране на всеки тип изпотяване, неговото местоположение и най-подходящото лечение за всеки случай. Ние се грижим и се адаптираме към нуждите на нашите пациенти с професионализъм и специално отношение. Ние премахваме изпотяването на подмишниците, а също така и на други зони на тялото.

Елате днес в Clínica Liberty България и вижте отличните резултати от най-иновативното лечение на прекомерно изпотяване.

©2018Clinica Liberty България. Всички права запазени. Designed By digitalAURA.eu

Search